Servis za računare PALILULA

Servis za računare Palilula

Mobilni : 0654768882

Servis za računare PALILULA – Sava Kompjuteri  – kratko SK, ima preko 15 godina iskustva i praktike u popravljanju racunarske tehnike.

Potrebna Vam je brza popravka računara ?

Servis za računare PALILULA – obavljaju popravku u vašim domovima ,u kancelariji, Ako je potrebno , nosimo tehniku u naš servisni centar . Nudimo širok spektar računarskih usluga. Poprvke se izvode kod klijenta po pristupačnim cenama na tržištu IT usluga .

Sa čime se razlikuje servis za računare PALILULA od ostalih servisa za kompjutere ?

Servis za računare PALILULA – je skup računarskih stručnjaka zaduženih za rješavanje i uklanjanje računarskih problema kod  klijenta . Ugovaramo i posete za odredjeni dan i čas kada to vama odgovara. Rešavamo probleme koji su se pojavili kod klijenta iznenada ili periodično. Vršimo popravke računara i u načem servisu .

Izrada WEB stranica:

Znamo koliko Vam je važan prvi utisak koji ostavljate prilikom prvih poseta na Vašu internet stranicu. Zato se trudimo naše web stranice budu originalne, vizualno privlačne, funkcionalne i upotrebljive. Više OVDE

Izgradjivanje mreža:

Servis za računare PALILULA vrši izgradnju računarske mreže u vašoj kući, stanu ili kancelariji. To nije lak zadatak.Čak i vodjenje kabela po zidu mora biti u skladu sa odredjenim standardima. Mi Vam predlažemo kvalitet i poštovanje svih standarda. Tako dobijate meksimalnu efektivnu mrežu. Usluge koje predlažemo su:

– Postavljanje kavlova u vašem stanu, kući ili kancelariji.

– Bez-žične mreže /WI-FI/.

– Instaliranje mrežnih uredjaja.

– Montaža servera.

Servis za računare PALILULAServis za računare PALILULA  ima preko 15 godina iskustva i praktike u popravljanju računarske tehnike. Servis računara Palilula – SK će pokušati da na licu mesta reši svaki problem na računaru. Osnovni posao je servisiranje računara, servis laptopa/notebook i popravka kompjutera. Servis računara SK saradjuje sa iskusnim PC serviserima u Beogradu i PC popravke se obavljaju u srvisu SK i samo ako mi nemamo tehničke mogućnosti, dajemo tehniku našim partnerima.

Popravljamo i održavamo sve veće marke

Acer  , Apple , ASUS , DELL , Fujitsu , Hewlett Packard , Intel , LENOVO/IBM , Sapphire , Toshiba

 

Podeli: